Stichting Vrienden van Balletschool Attitude wordt financieel gesteund door de vrienden die zijn aangesloten zijn aan de stichting. Word nu vriend!

Daarnaast zoekt de stichting voor bepaalde projecten sponsoren.

Sponsoren en samenwerkingspartners ‘Wie ook alweer? Oh ja…Pinokkio!’ 

 

Fysiotherapie_logo_01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Different Attitudes
Different Attitudes is een programma van Balletschool Attitude in samenwerking met Hotel de Rijper Eilanden, Artiance en eventueel andere muzikanten uit de regio Alkmaar.

Het zijn voornamelijk amateurs die mee gaan doen aan dit project. Er komt een wisselende bezetting van dansers van balletschool Attitude en muzikanten. Deze muzikanten zijn afkomstig van het Regionaal Jeugdorkest Artiance, maar het is ook mogelijk dat er andere muzikanten mee doen.  De deelnemers worden voornamelijk kinderen en tieners, en een aantal volwassenen.

In 2017 wordt er regelmatig een voorstelling gegeven.De voorstellingen duren rond de 40 minuten en vinden plaats in de Theaterzaal van Hotel de Rijper Eilanden. We streven naar een totaal van 10 voorstellingen in 2017.
De voorstellingen van Different Attitudes zijn in 2017 gratis toegankelijk voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Alle andere bezoekers betalen €5,00

Tevens kan een gedeelte van het programma worden uitgevoerd op locatie voor mensen binnen de doelgroep. Denk hier bijvoorbeeld aan een verpleeghuis. Eventuele interesse kunt u kenbaar maken via het contactformulier.

Sponsoren Different Attitudes

Taqa-CultuurfondsVictoriefondslogo gemeente alkmaar