Docent Martina Kaandorp

Mijn naam is Martina Kaandorp, ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Naast ‘bijna’ fulltime moeder zijn werk ik bij het Jeugdtheater Heiloo, geef ik bodybalance en kleuterdans/theaterlessen op aanvraag.

Sinds januari 2013 geef ik moderne dans bij balletschool Attitude. Ik heb zelf moderne theaterdans gestudeerd aan de hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam. Mijn les les bevat een hoop vloerwerk met daarin technische oefeningen verwerkt uit verschillende stijlen. Daarnaast geef ik Barre Workout.

Mijn leerlingen hebben allemaal een andere achtergrond, sommige zijn alleen klassiek geschoold en andere hebben niet eerder een plié gedaan. Voor mij een uitdaging om een goeie les te maken waarin ieder wat leert en niet frustreert?

Wat is Barre Workout?
De barre workout is een laagdrempelige en energieke workout waarin Ballet-Yoga-Pilates elementen gecombineerd worden en het hele lichaam in training is. Je kunt deze lessen makkelijk volgen ongeacht wel, of geen ballet ervaring. Met de barre workout werken we aan het gestroomlijnde figuur van een danser: gespierde armen, stevige billen, goed gevormde benen, sterke buikspieren en een verbeterde elegante lichaamshouding. De lessen zijn als volgt opgebouwd: warming up, oefening aan de barre en vervolgens vloeroefeningen op de mat. Afsluitend met stretches en ontspanning. De oefeningen bevatten houdingen en bewegingen uit bovengenoemde elementen en worden uitgevoerd op muziek van deze tijd. Kleding waarin je soepel kan bewegen is een pre, en bij voorkeur sokken of blote voeten.

www.trippleshape.nl

Logo_Banner_Facebook_maart2017