Balletkamp 2019

Deze zomer vindt van 20 t/m 23 augustus het balletkamp weer plaats! Het balletkamp is voor iedereen die van dansen houdt in de leeftijd van 8 t/m 18 jaar. Tijdens het balletkamp wordt er vier dagen gedanst in verschillende stijlen en zijn er leuke activiteiten.

Balletschool Attitude organiseert voor de vijfde keer het balletkamp voor de jeugd. Vier dagen lang dansen in verschillende stijlen, afgesloten met een eindpresentatie bij Artiance in Alkmaar. Naast dansen zijn er leuke activiteiten die met ballet te maken hebben.

De deelnemers overnachten in groepsaccommodatie Rebosch in Schoorl.
De lessen vinden plaats bij Artiance in Alkmaar en worden gegeven door Mirjam de Zeeuw, Matthea Brouwer, Nanska van der Laar en Jane Lord.

De kosten voor het balletkamp zijn € 295,-. Dit is inclusief de lessen, accommodatie, eten, drinken en vervoer van en naar de accommodatie.

Aanmelden kan met dit formulier. Het ingevulde formulier kunt u inleveren bij Matthea of Mirjam of kan per mail verstuurd worden naar info@balletschoolattitude.nl. Iedereen kan zich voor het balletkamp aanmelden, uw zoon/dochter hoeft dus niet op les te zitten bij Balletschool Attitude.

Rebosch

Plaats hieronder een reactie op Facebook

Geef een reactie